Om Niklas

Niklas är född och uppvuxen i Kumla och jobbar till vardags som IT-Konsult. På fritiden har han som största intresse bilar, och gärna med en kamera involverad. I garaget står den egna mustangen som köptes vid 16 års ålder. Han har fotograferat bilträffar och motortävlingar sedan yngre tonåren och håller fortfarande på med detta på sin fritid. Detta har även lät till att Niklas 2015 kom i kontakt med Gasoline Magazine, och har under de efterföljande åren varit med och bidragit med både bilder, texter och hela reportage när tiden och fordonen funnits tillgängliga.


Niklas har framförallt riktat in sig på att fotografera äldre amerikanska bilar, men tycker om i princip allt som har motorer och rör sig. Så skulle du alltså vara intresserad av att få ett eller fler fordon, eller varför inte en hel träff förevigad, hör gärna av dig. Skulle det vara så att du har något annat evenemang eller liknande som inte involverar fordon men behöver en fotograf, så går det fortfarande bra att diskutera det.


Men detta är som sagt något Niklas har som fritidssysselsättning, och tyvärr inte kan ställa upp med när som helst eller hur snabbt som helst. Men är du intresserad, tveka inte att höra av dig, så försöker vi självklart att lösa det!