TJÄNSTER


Då detta är en fritidssysselsättning är vad som kan erbjudas ganska så begränsat. Men det är bara höra av sig och berätta vad du vill ha hjälp med, så tar vi det därifrån!


Fotografering av fordon


Vill du ha ditt eller någon annans fordon/evenemang fotograferat erbjuds detta. Vid överlämnande av bilder kan viss redigering även erbjudas, men då en begränsad mängd av de bilder som tas. Annars kan fler oredigerade bilder erbjudas för samma kostnad. Alla kostnader bestäms innan fotografering sker enligt överenskommelse och kan skilja mellan tillfällen och beroende på jobb som krävs.  

Och skulle det vara så att du har ett fordon/evenemang som passar i Gasoline Magazine, erbjuds alla bilder gratis  mot att det får publiceras i en av Sveriges största biltidningar.


Skrivande av reportage


Med erfarenhet från att skriva reportage åt Gasoline Magazine kan skrivande av reportage erbjudas om detta efterfrågas till något som ska publiceras, fördelaktigt så klart, gällande fordon. Perfekt för den som kanske vill fotografera ett fordon för reportage men inte lika sugen att skriva det.